AKP'li Ölmeztoprak, savcıyı tehdit eden Zengin'e teşekkür etmiş

AKP'li Ölmeztoprak, savcıyı tehdit eden Zengin'e teşekkür etmiş
AKP'li Ölmeztoprak'ın yenidoğan çetesi için savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'e 8 ay önce teşekkür ettiği ortaya çıktı.

Kısa Dalga - AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, "İstanbul'da yaşayan Malatyalı hayırsever iş insanımız Mustafa Kemal Zengin Bey ile telefonda görüştük. Bir okul inşa etmek istiyor. Kendisine tüm Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kazanç elde etmek için yenidoğan en az 12 bebeğin ölümüne yol açan çeteye yönelik soruşturmayı yürüten savcı, makamında tehdit edildi. Savcının tehdit edilmesiyle ilgili soruşturmada 5 kişi tutuklandı. Savcıya silahlı saldırı hazırlığı olduğu belirtilmişti.

Savcıyı, makamında tehdit ettiği görüntüler ortaya çıkan ve kendisini eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin de tutuklananlar arasında bulunuyor.

"Kendisine tüm Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum"

AKP'li İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 22 Şubat 2024 tarihinde sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"İstanbul'da yaşayan Malatyalı hayırsever iş insanımız Mustafa Kemal Zengin Bey ile telefonda görüştük.

Malatya'mızda güzel bir okul inşa etmek istiyor. Eğitim alanında böyle duyarlı bir davranışta bulunması adına kendisine tüm Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Yarın Malatya Valiliği koordinesinde görüşmelerine başlayacağını ifade etti. İnşallah en kısa sürede okul inşaatına başlanmasını temenni ediyorum. Malatya'mıza hayırlı uğurlu olsun."

gg9noupxkaeqrtr.jpg
Valiyi ziyaret etmiş

Mustafa Kemal Zengin'in 23 Şubat 2024 günü de dönemin Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Valiliğin, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Zen–Petro Kimya ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mustafa Kemal Zengin, Valimiz Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti" denildi.

mustafa-kemal-zengin.jpg

(Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem