Almanya Şansölye Yardımcısı'ndan Özgür Özel'e: Demokrasi mücadelenizde yanınızdayız

Almanya Şansölye Yardımcısı'ndan Özgür Özel'e: Demokrasi mücadelenizde yanınızdayız
Almanya Şansölye Yardımcısı Klingbeil, Özgür Özel'e mesaj göndererek, "Demokrasi mücadelenizde yanınızdayız" dedi.

Kısa Dalga - Almanya Şansölye Yardımcısı Lars Klingbeil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, İstanbul'da yaşananlar nedeniyle destek mesajı gönderdi.

Klingbeil mesajında, "İstanbul’dan aldığım haberler beni çok üzdü. Sana ve tüm yoldaşlarımıza dayanışma duygularımı aktarmak ve desteklerimi ifade etmek isterim. Demokrasi mücadelenizde yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Özel ise Klingbeil'e gönderdiği cevapta teşekkür ederek, "Sevgili Lars, mesajın için çok teşekkür ederim. Bu tip zorlukların bizi etkilemeyeceğini bilmenizi isterim. Son derece önemli olan desteğiniz, önümüzde duran ve asla unutamayacağımız zorlu bir mücadelede bize güç veriyor. Bugünleri hep birlikte ve dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak:ANKA

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.