Bahçeli kürsüden tehdit etti: Özgür Özel ve Halk TV ayağınızı denk alın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili konuştu.

Kısa Dalga- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin konuşan Bahçeli kürsüden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in annesi ve eşi dahil olmak üzere Halk Tv ve gazetecileri hedef gösteren Bahçeli, "Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız" diye konuştu.

Bahçeli konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

''Şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar''

''CHP'nin Genel Başkanının bir avuç MHP düşmanı ile adliye kapılarında düşüp kalkması tek kelime ile yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş, görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşları ile sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar.''

''MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem''

MHP Ankara'da görülen malum davanın duruşmalarını takip etmektedir. MHP'ye Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim.

Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir.

''Halk Tv ve Özgür Özel ayağınızı denk alın''

Özgür Özel sana diyorum; iddiaların da aynen şahsın gibi çürüktür. Siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız."(Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem