CHP'de gözler İmamoğlu davasında: Eylem planımız hazır

CHP'de gözler İmamoğlu davasında: Eylem planımız hazır
İmamoğlu'na siyasi yasak istenen davayla ilgili sürecin devam ettiğini belirten CHP'liler "Beraat edeceğini bekliyoruz. Ama elbette bir eylem planımız var" dedi.

Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ile 5 yıl siyasi yasak cezası aldığı dava, İstinaf Mahkemesi’ne taşınmıştı.

Bu davada yakın zamanda karar çıkacağı yönünde kulis haberleri gündeme gelmişti. CHP’de deİstinaf Mahkemesi’nin vereceği karara çevrildi.

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre İmamoğlu’na yakın kurmaylar, karardan önce ortaya atılan iddialara ilişkin, “Dosya belki sıraya alınmış olabilir ama karar alındığına yönelik bir bilgi yok” dedi. Hukuki sürecin devam ettiğine işaret eden parti kurmayları, “MYK, İmamoğlu’nun arkasında duruyor. Biz beraat edeceğini bekliyoruz. Ama elbette bir eylem planımız var. Bunu önceden deşifre etmek eylem planını etkisiz kılar. Her türlü olasılığa karşı bütün planlar hazır. En büyük avantajımız bu konuda toplumun sahip çıkması” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem