Ekrem İmamoğlu: Halktan uzak gündemlere ayıracak dakikamız yok

Ekrem İmamoğlu: Halktan uzak gündemlere ayıracak dakikamız yok
İBB Başkanı İmamoğlu, CHP İl Danışma Kurulu toplantısında "Bu hazırlık bir iktidar hazırlığı. Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur" dedi.

Kısa Dalga- İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da düzenlenen CHP İl Danışma Kurulu toplantısında konuştu. Partililere seslenen İmamoğlu "Özgür Özel'e inanıyorum. Bu hazırlık bir iktidar hazırlığı. Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur." ifadelerini kullandı.

''Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur''

4 Eylül'de sembolik açılışla başlayacak olan CHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı öncesi İstanbul'da gerçekleştirilen CHP İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kurultayı 'ortak akıl şenliğine dönüştürmek istediklerini belirtti.

İmamoğlu açıklamasında "Danışma kurulu toplantılarının karşılığını verdiğini düşünüyorum. CHP olarak en güzel tüzük kurultayını bu haftadan başlayarak partimizin kuruluş yıl dönümüne kadar gidecek süreci en iyi şekilde hazırlayacağımızı düşünüyorum. Bu konuda sayın genel başkanımız Özgür Özel'e inanıyorum. Bu hazırlık bir iktidar hazırlığı. Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur.'' ifadelerine yer verdi.


''CHP siyasetteki çürümeyi görünür hale getirdi''

Ekrem İmamoğlu ayrıca CHP'nin tarihsel önemine vurgu yaparak, ''CHP’nin tarihsel önemini ve değerini çok iyi bilen vatandaşlarımız, partimizin halkçı ve icraatçı yönünü yaşayarak bir süreci görme fırsatı buldular. Partimizin yerel yönetim başarıları iftira ve hurafelerle CHP’yi karalamaktan başka hiçbir meziyet olmayanları, toplumun karşısında değersizleştirdi. CHP’nin büyük bir cesaretle kendini yenileme mücadelesi siyasetteki bozulma ve çürümeyi daha da görünür hala getirdi. Kendi içinde doğru dürüst bir siyasi rekabet yaşamayan, parti içi demokrasiden nasibini almamış yapıların ekonomi, adalette yaşanan krizlerin temel neden olduğunu milletimiz bu süreçte daha iyi gördü ve anladı. Vatandaşlarımız, CHP ile birlikte yeni bir yola görmeye hazır olduklarını net bir şekilde gösterdiler." ifadelerini kullandı.(Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem