Erdoğan, deprem anmasında Cengiz, Kalyon, Limak'a plaket verdi
Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da 'Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katıldı.
Deprem konutlarının teslimlerini gerçekleştiren Erdoğan; spor, sanayi, bankacılık, havacılık gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve özel sektör temsilcilerine plaket verdi.
Plakette Anadolu Karanfili sembolü ile “Hafızalarımızdan asla silinmeyecek olan asrın felaketinde sergilediğiniz örnek dayanışma, yardımseverlik ve göstermiş olduğunuz fedakarlık her daim hatırlanacak, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza ilham kaynağı olacaktır” ifadeleri yer aldı.
"Cengiz Holding'in yardımını beğenmedim"
Erdoğan'ın plaket verdiği isimler arasında Cengiz Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kalyon Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de yer aldı.
Erdoğan Mehmet Cengiz'e dönerek, "Cengiz Holding'in yardımını beğenmedim. Bu da denek oluyor ki başta AFAD olmak üzere Cengiz Holding'i köşeye sıkıştırmaları lazım. Daha fazla yardım. Veren el alan elden üstündür" dedi.
Kaynak:Alıntı
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.