Eyüpsultan’da otomobil ile İETT otobüsü çarpıştı: 2 kişi öldü

Eyüpsultan’da otomobil ile İETT otobüsü çarpıştı: 2 kişi öldü
İstanbul Eyüpsultan’da otomobil, yolun karşı şeridine geçerek İETT otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Kısa Dalga - Kaza İstanbul Eyüpsultan’da 5. Levent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi.

DHA'nın haberine göre; cadde üzerine ilerleyen Abdullah Semih Aydın (22) idaresindeki 28 ABA 989 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolun karşı yönüne geçerek Erkan Ö. idaresindeki İETT otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

istanbul-eyupsultanda-otomobil-iett-o-495572-146687.jpg

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan sürücü Abdullah Semih Aydın ile ön yolcu koltuğunda oturan Ceyda Öztürk'ü (23) bulundukları yerden çıkardı. Ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aydın ve Öztürk, kurtarılamadı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.