Güllü'nün Adli Tıp Raporu çıktı: Kanında alkol var, uyuşturucu yok

Güllü'nün Adli Tıp Raporu çıktı: Kanında alkol var, uyuşturucu yok
Evinin penceresinden şüpheli şekilde düşüp ölen şarkıcı Güllü'nün Adli Tıp raporuna göre kanında alkole rastlanırken uyuşturucu madde tespit edilmedi.

Kısa Dalga - Şarkıcı Güllü, 26 Eylül gecesi Yalova'daki evinin penceresinden düşerek öldü. Ölümüne ilişkin iddialar ortaya atılınca dosya, cinayet büroya devredildi.

Anksiyete ilacı, mide koruyucu, ağrı kesici...

Güllü'nün Adli Tıp tarafından hazırlanan toksoloji raporu ortaya çıktı. Buna göre, Güllü'nün kanında 3,53 promil etanol (alkol) ve göz içi sıvısında 343 mg/dl etonol promil bulunduğu tespit edildi, ayrıca kanında düşük dozda, reçeteli olarak kullandığı anksiyete ilacı ve mide koruyucu bulundu, idrarda ise yine ağrı kesici saptandı.

İç organlar ve mide muhtevasında herhangi bir toksik maddeye rastlanmadı. Metanol, uyuşturucu veya zehirleyici maddeler bulunmadı.

Kaynak:Alıntı: Halk TV

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.