İmamoğlu'ndan Altaylı'nın tutuklanmasına tepki: Bu kadar korkuya teslim olmuş bir iktidara, Türkiye daha fazla emanet edilemez
Kısa Dalga - Silivri'de tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Fatih Altaylı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi.
'Bu ülkeyi düşman hukuku ile idare edemezsiniz'
Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi resmi hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:
"Siyasi rakibinden, avukatın savunmasından, gazeteciden, gençten, sesten, sözden hatta resimden bile korkan bir akıl ülke yönetemez. Bu kadar korkuya teslim olmuş bir iktidara, koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha fazla emanet edilemez.
Bölgede bütün taşları yerinden oynatacak gelişmeler yaşanırken, tarihin en önemli kırılmalarının içindeyken, hala bu ülkeyi düşman hukuku ile idare edemezsiniz.
Gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanması bu korku duygusunun başka bir tezahürüdür. Attığınız her hukuksuz adım milleti bastırma çabasıdır. Ama bu aziz millet kararını çoktan vermiş ve boyun eğmeyeceğini cümle aleme duyurmuştur."
Cumhurbaşkanı Danışmanı Saral hedef gösterdi; Gazeteci Fatih Altaylı tutuklandı
Siyasilerden Altaylı'nın tutuklanmasına tepki: 'Darbe dönemlerine rahmet okutacak bir süreç'
Kaynak:ANKA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.