İsmail Saymaz: İtirafçı Bahtiyar suç ortağı mı?

İsmail Saymaz: İtirafçı Bahtiyar suç ortağı mı?
Saymaz, Narin cinayetinde itirafçı Bahtiyar'ın ifadelerine dikkat çekerek suç ortağı olabileceği ya da cinayeti tek başına işlemiş olabileceğini iddia etti

Kısa Dalga - Diyarbakır'da kırsaldaki Tavşantepe'de kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturması devam ederken itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesindeki temelden çelişkilere dikkat çeken gazeteci İsmail Saymaz, yeni iddiaları gündeme taşıdı.

HalkTV.com'daki köşesinde "Acaba cinsel saldırıya yeltendi ve sonra çocuğu öldürdü mü?" sorusunu gündeme getiren Saymaz, "Bu ihtimal yabana atılmamalı" dedi.

Narin amcası ile itirafçı Bahtiyar'ın ilişkisine mi şahit oldu?

Saymaz ayrıca şu iddialara da yazısında yer verdi:

"Bahtiyar, Güran’ın suç ortağı olabilir. Onları Narin’i öldürüp cesedini ortadan kaldırmakta buluşturan payda ne? Henüz bilmiyoruz. Narin’in iki şüpheli arasındaki bir temas ve ilişkiye şahit olmuş mu? Mümkün… Ancak Bahtiyar, suçu tek başına işlemiş de olabilir. Narin, 21 Ağustos’ta 15.15-15.40 saatleri arasındaki 25 dakika içerisinde ortadan kaldırıldığına göre evine giderken, cinsel saldırıya uğradıktan sonra acımasızca öldürülmesi kuvvetli bir ihtimal. Elbette son sözü Adli Tıp raporu söyleyecek." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem