Mafya liderine 'beni vuramadınız' diye seslendi; evinin önünde vurularak öldürüldü
Kısa Dalga - Adana’da 6 Şubat akşamı Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde, otomobilini oturduğu apartmanın otoparkına park eden Saltuk Buğra Keçebaş, aracından indiğinde kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı.
Mafya liderine 'beni vuramadınız' diye seslendi; evinin önünde vurularak öldürüldühttps://t.co/4FuJUKAqHL pic.twitter.com/For1bgq0Uj
— Kısa Dalga (@kisadalgamedya) February 7, 2025
Çok sayıda kurşun isabet etti
Keçebaş, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, Keçebaş ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Çok kan kaybeden Keçebaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sosyal medya hesabından mafya liderine küfür etmişti
Saldırıda hayatını kaybeden Saltun Buğra Keçebaş'ın, bir süre önce Bayğara suç örgütü lideri firari Ramazan Bayğara'yı "Öyle mermi sıkmaya benzemez. Adamın anasını öldürürler. Ramazan, Fırat, Kamil ve sen bugün beni vuramadınız" diyerek tehdit ve küfrettiği bir videoyu sosyal medya hesabında hikaye olarak paylaştığı ortaya çıktı.

Kaynak:DHA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.