Mattia Ahmet Minguzzi soruşturması 'organize suç örgütü' kapsamına alındı
Kısa Dalga - Mattia Ahmet Minguzzi, İstanbul Kadıköy'de alışveriş yapmak için gittiği bit pazarında bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.
10 Nisan'da Kartal'daki Anadolu Adliyesi 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilirken, davanın ikinci duruşması, 8 Mayıs'a ertelenmişti.
Mattia Ahmet Minguzzi soruşturması, organize suç örgütü kapsamına alındı.
Ne olmuştu?
24 Ocak’ta arkadaşlarıyla kaykay malzemesi almak için Hasanpaşa Mahallesi’ndeki pazara giden Mattia Ahmet Minguzzi ile B.B. ve U.B. arasında tartışma çıkmış, B.B. Minguzzi’yi pazardan ayrılırken bıçaklamış, U.B. de yerde tekmelemişti.
Ağır yaralanan Minguzzi hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırganlar yakalanarak tutuklanmıştı. Minguzzi 9 Şubat’ta hastanede hayatını kaybetmişti.
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden kişi tutuklandı
Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesini tehdit eden 5 kişi tutuklandı
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.
