Murat Çalık'ın annesi ve eşine ziyaret izni çıktı
Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturmada tutuklanan, iki kez kanser atlatan ve kanseri yeniden nüksetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın annesi ve eşine ziyaret, ablası Yeşim Koçhan'a da refakat izni çıktı.
Annesi isyan etmişti
Çalık’ın annesi hafta sonu hastanede Gülümser Çalık, gözyaşları içinde, “Çok çaresizim. Oğlumun elimden kayıp gitmesini istemiyorum. Adalet Bakanı’ndan, savcılardan, hâkimlerden merhamet istiyorum” diye feryat etmişti.
Özel görüşme hakkını devretmişti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tedavi gördüğü hastane önünde yaptığı açıklamada, hastane yönetiminin kendisine verdiği görüşme hakkını anne Gülümser Çalık'a devrettiğini söylemişti.
Enfeksiyon riski nedeniyle Çalık'ın avukatlarıyla da mümkün olduğu kadar az görüşeceğini söyleyen CHP lideri, cezaevinde sağlığı ile ilgili yapılan her şeyin artık hematoloji kliniğinde yapılacağını belirtmişti.
Kaynak:Ajanslar
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.