Mustafa Destici: Evlenmeyenler işe alınmasın, evlilere öncelik verilsin

Mustafa Destici: Evlenmeyenler işe alınmasın, evlilere öncelik verilsin
Mustafa Destici, "İşe alınırken evli olanlara öncelik verilsin. Evlenmeyenleri işe almayacaksın. Çünkü bu millet bizim, bu milleti yaşatmamız lazım" dedi.

Kısa Dalga - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Mardin Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Destici, evliliğin teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Gençlerimizin çocuk sahibi olmasını teşvik etmeliyiz. Teşvikler, evlenenlere yardımlar, faizsiz krediler var ama bizce daha somut adımlar atılması lazım. Örneğin çok radikal bir şey söyleyeceğim. İşe alınırken evli olanlara öncelik verilsin. Evlenmeyenleri işe almayacaksın. Çünkü bu millet bizim, bu milleti yaşatmamız lazım. Nüfus bir milletin en büyük zenginliğidir."

Kaynak:Alıntı

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.