Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 21 gözaltı

Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 21 gözaltı
Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili 21 kişi gözaltına alındı. Soruşturmada 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirildi.

Kısa Dalga - Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana arama çalışmaları süren 8 yaşındaki Narin Güran'ın bu sabah cansız bedeni bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, sabah yaptığı açıklamada "En son görüldüğünde üzerinde bulunan elbiselerle, dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş bir şekilde maalesef ölü olarak bulunmuştur. İlk bulgulara göre, Narin Güran'ın öldürülten sonra dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilecek şekilde kapatıldığı anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

21 gözaltı kararı

Gazeteci İsmail Saymaz, Diyarbakır'da cansız bulunan Narin Güran'la ilgili soruşturmada 21 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da sosyal medya hesabından gözaltılarla ilgili açıklama yaptı. Tunç, şunları söyledi:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir.

Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir.

Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir.

Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum."

(Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem