Netanyahu'nun konutuna İHA saldırısı

Netanyahu'nun konutuna İHA saldırısı
İsrail Başbakanlık Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kayserya'daki özel konutunun bu sabah erken saatlerde Hizbullah tarafından yapılan bir insansız hava aracı saldırısında hedef alındığını açıkladı.

Kısa Dalga - Lübnan'dan fırlatılan insansız hava aracı (İHA) İsrail'in kuzeyinde Kayserya kentinde Başbakan Benjamin Netanyahu'nun konutunun da bulunduğu bölgeye isabet etti.
Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan kısa açıklamada, Başbakan Binyamin Netanyahu ve eşi Sara'nın saldırı sırasında evde olmadıkları ve olayda yaralanan olmadığı belirtildi.

Bu sabah Lübnan'dan ateşlenen iki insansız hava aracı daha hava savunma sistemleri tarafından düşürülmüş ve Tel Aviv bölgesinde sirenlerin çalmasına neden olmuştu.

AA'nın aktardığına göre, İsrail polis sözcülüğü de yaptığı açıklamada, Kayserya kentinde İHA'nın bir binaya isabet etmesi nedeniyle polisin yoğun biçimde bölgede konuşlandığı, herhangi bir patlayıcı parça bulunması ihtimaline karşı arama-tarama yaptığı belirtildi.

Öte yandan, İsrail polisinin Başbakan Netanyahu'nun evinin çevresine çok sayıda birlik gönderdiği ve kentte buraya çıkan yolların giriş-çıkışlarını kapattığı bildirildi. (Dış Haberler)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem