Olağanüstü toplanan CHP'den miting kararı

Olağanüstü toplanan CHP'den miting kararı
CHP'li belediyeler bu sabah yapılan operasyonlar sonrası olağanüstü toplanan CHP, bu akşamki Amasya mitingini iptal etmeyerek gerçekleştirmeye karar verdi.

Kısa Dalga - Bu sabah Antalya, Adıyaman, Adana ve İstanbul Büyükçekmece belediyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin ve çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Bu gelişme üzerine CHP MYK olağanüstü toplandı.

Halk TV'nin haberine göre CHP MYK devam ederken, Özel’in bugün gerçekleştireceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin planlandığı şekilde yapılacağı, herhangi bir iptal kararının olmadığı öğrenildi.

Miting, bugün Amasya’daki Anıt Meydanı’nda saat 20.30’da gerçekleştirilecek.

Kaynak:Alıntı: Halk TV

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.