Osmanlı torunu cumhurbaşkanlığı adaylığı için sahte diploma almış

Osmanlı torunu cumhurbaşkanlığı adaylığı için sahte diploma almış
Osmanlı torunu Kayıhan Osmanoğlu'na cumhurbaşkanı adaylığı için Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi'nin emriyle sahte diploma hazırlandığı öne sürüldü.

Kısa Dalga - Diploma skandalı ile ilgili yürütülen soruşturmada ifade veren Ziya Kadiroğlu, Osmanlı torunu Kayıhan Osmanoğlu'nun aldığı diploma ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Buna göre, Osmanoğlu'nun diploması cumhurbaşkanlığı adaylığı için alındı.

T24'ten Cana Yıldız'ın haberine göre, sahte diploma çetesi lideri Ziya Kadiroğlu verdiği ek ifadesinde "Kayıhan Osmanoğlu'nun gelecekte Cumhurbaşkanı adaylığı için diplomaya ihtiyacı olduğu söylendi" dedi.

Kadiroğlu, Sincan Cezaevi’nden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği ifadede Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi’nin de adını verdi.

Kadiroğlu, “Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu’nun işlemini Çelebi’den aldığı emirle” yaptığını, Çelebi’nin kendisine Osmanoğlu’nun gelecekte Cumhurbaşkanı adaylığı için diplomaya ihtiyacı olduğunu söylediğini” öne sürdü.

Kaynak:Alıntı: T24

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.