Özel'e saldıran Tengioğlu hakkında yeni karar: Savcılık 'soruşturma derinleştirildi' dedi

Özel'e saldıran Tengioğlu hakkında yeni karar: Savcılık 'soruşturma derinleştirildi' dedi
Özgür Özel’e yumruklu saldırı düzenleyen Selçuk Tengioğlu’nun gözaltı süresinin soruşturmanın derinleştirildiği gerekçesiyle bir gün uzatılmasına karar verildi.

Kısa Dalga - TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde dün düzenlenen anma törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çıkışta protokol kapısında yumruklu saldırıya uğradı.

Saldırganın 66 yaşındaki, daha önce 2 çocuğunu katleden ve 16 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Selçuk Tengioğlu olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-image-2025-05-04-at-15-34-012.jpg

Gözaltı süresi uzatıldı

Gözaltına alınan Tengioğlu'nun bugün adliyeye sevk edilmesi beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı.

Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun gözaltı süresinin dolmasına saatler kala, soruşturmanın derinleştirildiği gerekçesiyle bir gün uzatılmasına karar verildi.


Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.