Protestolar sürüyor: AKP'li isimlerden tehdit mesajları

Protestolar sürüyor: AKP'li isimlerden tehdit mesajları
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından protesto gösterileri başladı. AKP'li isimler sosyal medyadan tehdit mesajları yayınladı.

Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması Türkiye'nin çeşitli kentlerinde protesto ediliyor. AKP'li isimlerden tehdit mesajları yağamaya başladı.

İmamoğlu'nun gözaltındaki üçüncü günü. 19 Mart'ta sabah saatlerinde yapılan baskına İBB Başkanı İmamoğlu gözaltına alındı. Gözaltının ardından başta İBB binasının bulunduğu Saraçhane olmak üzere pek çok kentte protesto gösterileri başladı. Dün gerçekleşen protestolar en kalabalık ve yaygın protestolardı.

'Cumhurbaşkanım; Bir emrinize bakarız'

AKP'li isimler protestocular tahditler yağdırdı. AKP eski MKYK Üyesi Mücahit Birinci, sosyal medya hesabından tehditler yağdırdı. "Sayın Cumhurbaşkanım; Bir emrinize bakarız" mesajını paylaştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de hedef gösteren Birinci "Bu provokasyonun siyasi bedelini ödersin" dedi.

İstanbul Valiliği'nin eylem ve etkinlik yasağın hatırlatan Birinci, "Bunlar neden sokaktalar. Bunlar neden ve nasıl sokaktalar? Bu nasıl bir zaaf?" mesajını da paylaştı.

'Akıllı olun'

Yine AKP'li isimlerden Selman Öğüt de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştığı mesajında "Tek sözü yeter. Akıllı olun!" ifadelerini kullandı.

Mesajlarla beraber çok sayıda X hesabından "Emrindeyiz" mesajları atıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem