Rıza Akpolat’tan iddianame sonrası mesaj: “Hakikat ve haysiyet için savaşacağız”

Rıza Akpolat’tan iddianame sonrası mesaj: “Hakikat ve haysiyet için savaşacağız”
Hakkında hazırlanan iddianamenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan tutuklu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, suçlamaların “soyut iddialar”a dayandığını söyledi. “Seçim kazanmanın bedelini ödüyoruz” diyen Akpolat, “Hakikat ve haysiyet için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kısa Dalga - Tutuklu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, hakkındaki iddianamenin tamamlanmasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Akpolat, paylaşımında, “Seçim kazanmanın bedelini ödüyoruz” diyerek iddianamenin “soyut iddialar ve tehdit altında alınan ifadelerle” hazırlandığını belirtti. Akpolat'ın paylaşımı şöyle:

"31 Mart 2024'te tarihi bir başarıya imza attık.

Beşiktaş'ta ise tüm meclis üyelerini partimiz CHP kazandı.

Bizlerle ilgili çok sayıda haber yapıldı, acımasız bir kara propagandaya maruz kaldık.

İtibarımıza kast edildi, ailelerimiz dahi hedef haline getirildi.

Bekleyin dediler, bekledik.

Göreceksiniz dediler, gördük.

Ne yaptığımızı, ne yapmadığımızı gayet iyi biliyoruz.

Tahmin ettiğimiz gibi, tamamı 'duydum, gördüm, diyorlar' gibi soyut iddialarla başlayan ve tehdit altında yalan beyanla iftira atanların ifadeleriyle oluşturulmuş bir iddianame çıktı.

Herkesin gördüğü üzere, soyut iddialar ve varsayımlar ile aylardır hücrelerimizde seçim kazanmanın bedelini ödüyoruz.

Seçim meydanlarında çalıştık, kazandık. Şimdi mahkeme salonlarında tüm iftiralarla çarpışacağız. Hakikat ve haysiyetimiz için savaşacağız.

Yine kazanacağız. Adalet kazanacak."

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.