Sakaryaspor, darp edilen Gökhan İn'in yerine eski başkanı getirdi

Sakaryaspor, darp edilen Gökhan İn'in yerine eski başkanı getirdi
Sakaryaspor, mafya grubu üyesinin tokatlaması ve tehdit etmesinin ardından kenti terk eden Gökhan İn'in yerine yeni başkanını seçti.

Kısa Dalga - Bir mafya grubu üyesi tarafından darp edildiği anlar görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in yerine eski başkan tekrardan seçildi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn'e bir kişinin tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Başsavcılığı "yağma" suçundan soruşturma başlatmıştı. Olayın nedeninin iki mafya grubunun kulüp üzerindeki hakimiyet çatışması olduğu öne sürülmüş, gözaltına alınan saldırgan Cengiz Şen tutuklanmıştı.

'Tokatlama' olayının ardından Gökhan İn'in yakınlarına 'Başım belaya girecek' diyerek kentten ayrıldığının ifade edilmesi sonrası Sakaryaspor bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda yeni başkan ve yönetimini belirledi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda yapılan genel kurulda Gökhan İn ve yönetimi, mali ve idari yönden ibra edilmedi. 255 delegenin katıldığı kurulda Cumhur Genç, açık oylamayla üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Genç, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 80 gün önce görevi devrettiğini, daha sonra kendilerinden önceki yönetim kurulunun başa geldiğini belirterek, Sakaryaspor için kim emek veriyorsa bunun çok değerli olduğunu kaydetti.

İn ve yönetim kurulunun imkanları kadar bir şeyler yapmaya çalıştığını anlatan Cumhur Genç "Ama olmadı, kongre kararı aldılar. Daha sonra bu süreçte şehrin büyükleri, Sakaryaspor'un bize ihtiyacı olduğunu söylediler. Konu Sakaryaspor olduğu zaman gerisi teferruat oluyor. Tekrar buradayız" dedi.

Cumhur Genç şöyle devam etti: "Biz sadece yeşil sahada kalacağız. Sakaryaspor, son zamanlarda çok yıprandı gerek yerelde gerek ulusalda. Biz ait olduğumuz yere çekeceğiz Sakaryaspor'u tekrar. Yeşil sahadayız biz. Buradaki başarılarla tekrar şehri arkamıza alacağız. İnşallah sezon sonu da mahcup olmadan bu görevi layıkıyla yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhur Genç'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Cem Kapankaya, Cihan Uzun, Çetin Serter, Fatih Genç, Fırat Gözcan, Kamil Üstün, Mehmet Fatih Güleç, Melih Dalkılıç, Murat Kaya, Semih Çiftçi, Sercan Damar, Serkan Kocasakal, Sinan Aydın, Tayfun Zeki, Yaşabey Kalebaşı, Sezair Çetin. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem