Sedat Peker, MHP'nin gazetesi Türkgün'ün 6. yıl mesajını paylaştı

Sedat Peker, MHP'nin gazetesi Türkgün'ün 6. yıl mesajını paylaştı
MHP lideri Bahçeli'nin Süleyman Soylu paylaşımları nedeniyle "alçak" dediği Sedat Peker, MHP'nin gazetesi Türkgün'ün 6. yıl mesajını paylaştı.

Kısa Dalga - Suç örgütü lideri Sedat Peker, MHP'nin yayın organı Türkgün gazetesinin altıncı kuruluş yıldönümü mesajını paylaştı.

Türkgün gazetesinin X (Twitter) hesabından paylaşılan mesaj şöyle:

"Türkgün Gazetesi 6 yaşında! Altı yıl boyunca her yeni güne, doğru haberi siz değerli okurlarımıza ulaştırma heyecanıyla başladık. Desteklerinizle daha nice yıllara birlikte!"

adsiz-1280-x-640-piksel-1184-x-1168-piksel.jpg

adsiz-1280-x-640-piksel-1196-x-432-piksel.jpg

Bahçeli "alçak" demişti

Sedat Peker'in video paylaştığı dönemde Süleyman Soylu'yla ilgili sözlerine 25 Mayıs 2021'de cevap veren MHP lideri devlet Bahçeli, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanının boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek." demişti.

Bahçeli yine Peker'in ifşaları ve paylaştığı videolarla ilgili 1 Eylül 2022'de "Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği fırsatçılığı artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır. Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır." ifadelerini kullanmıştı." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem