Selahattin Demirtaş, Narin Güran'ın babası Arif Güran ile görüşecek
Selahattin Demirtaş, 31 Temmuz Cuma günü saat 10.00’da Adalet Bakanlığı'nın özel izniyle Narin Güran'ın babası Arif Güran ile görüşecek.
Kısa Dalga - 8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 günü kaybolmuş ve cesedi 19 gün sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu.
Edirne Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yarın (31 Temmuz) saat 10.00’da, Adalet Bakanlığı'nın özel izniyle, Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın babası Arif Güran ile görüşecek.
DEM Parti'den yapılan açıklamaya göre; Narin Güran dosyasını avukatlardan edinerek inceleyen Demirtaş'ın, görüşme sonrasında yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

Demirtaş, Rojin Kabaiş'in ailesiyle de görüşmüştü
Selahattin Demirtaş, 5 Temmuz'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş ve amcası Ahmet Kabaiş ile görüşmüştü.
Demirtaş görüşmede, "Ben eminim ki Rojin’e ne olduğu aydınlatılacak. Yeni Adalet Bakanı çalışıyor, üzerinde duruyor. Bu bir cinayetse çözülecektir. Rojin hepimizin kızıdır. Kimse bu dosyayı kapatamaz. Eğer bir DNA tespit edilmişse kimse intihar diyemez" demişti.
Mahmut Arıkan'dan Selahattin Demirtaş'a ziyaret: Görüş alışverişlerimiz sürecek
Selahattin Demirtaş, Rojin Kabaiş'in ailesiyle görüştü: Kimse bu dosyayı kapatamaz
Demirtaş’tan Deniz Göktaş’a mektuplu destek: Bu halk her halükarda Deniz’leri sever
Kaynak: Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

