Sera Kadıgil, sokak hayvanlarının katledildiği bölgede: Görün eserinizi

Sera Kadıgil, sokak hayvanlarının katledildiği bölgede: Görün eserinizi
TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, "Biz Meclis'te kendimizi parçaladık bunun olacağını anlatmak için, dinlemediniz, dalga geçtiniz, görün eserinizi" dedi.

Kısa Dalga - Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, belediyeye ait barınakta, bu sabah aralarında yavru kedi ve köpeklerin de olduğu hayvanlar ilaçla öldürüldü. Hayvanseverler ve hak savunucuları, belediyenin sokaklardan toplayarak barınağa götürdüğü hayvanların öldürülerek çöpe atıldığını duyurdu.

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, Gebze'de sokak hayvanlarının katledildiği bölgeye gitti. Kadıgil, orada çektiği videoda, katledilen hayvanları göstererek, gözyaşlarıyla şunları söyledi:

"Normalde böyle bir şey yapmak istemezdim ama bu videoyu çekmek zorundayım. Bunu görmek zorundasınız, bakmak zorundasınız.

Yavru, engelli, hamile kediler, köpekler var. 45 köpek ve 17 kediyi öldürmüşler. Poşetlerin içinden hayvanları öldürdükleri ilaçlar da çıktı. İçerde onlarca hayvan daha var, şu an hayvanseverler tarafından kurtarılıyorlar.

Recep Tayyip Erdoğan, bunu sen yaptın, senin Meclis'e doldurdukların yaptı. Devlet Bahçeli, bunu sen yaptın, senin vekillerin yaptı. Biz Meclis'te kendimizi parçaladık bunun olacağını anlatmak için, dinlemediniz, dalga geçtiniz, görün eserinizi! AKP ve MHP milletvekilleri övünün eserinizle..." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem