Sinem Dedetaş’tan Deniz Göktaş’a tahliye mesajı: Sevinçten ağlattı
Tutuklu Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, tahliye edilen komedyen Deniz Göktaş’a mesaj gönderdi. Dedetaş, “Beraber bir arada dönme hayalini bugün haberlerde senden duymak beni çok duygulandırdı ve sevinçten ağlattı” dedi.
Kısa Dalga - Tutuklu Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, tahliye edilen komedyen Deniz Göktaş’a mesaj gönderdi.
Dedetaş’ın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, Göktaş’ın tahliyesine sevindiğini belirterek, “Beraber bir arada dönme hayalini, bugün haberlerde senden duymak beni çok duygulandırdı ve sevinçten ağlattı” dedi.
‘Özgür günlerde bunun muhabbetini yapmak isterim’
Dedetaş mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili Deniz Göktaş, öncelikle tahliyene çok çok sevindim. Beraber bir arada dönme hayalini, bugün haberlerde senden duymak beni çok duygulandırdı ve sevinçten ağlattı.
Şuna güveniyorum; ‘Ekmeğin yanında gelen poğaça’nın yarattığı duyguyu anlayacak sayılı kişilerden biriyim. Özgür günlerde, bunun muhabbetini yapmak istersen ki ben çok isterim, şimdiden söyleyeyim. Sevgi ve selamlarımla.”
Deniz Göktaş ne demişti?
Tahliyesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Deniz Göktaş, Sinem Dedetaş ve Mehmet Pehlivan’a değinerek şunları söylemişti:
“Çok mutluyum, çok yorgunum. Adliyeye gittim geldim. Aileme, anneme, babama, arkadaşlarıma kavuştuğum için çok mutluyum. Tabii biliyorsunuz Sinem Dedetaş burada ve Mehmet Pehlivan burada. Hep hayalim üçümüz hep beraber tek bir arabayla İstanbul’a gideriz diye umdum, öyle olmadı.”

‘Ekmek ve poğaça’
Deniz Göktaş, cezaevinden çıkmadan bir gün önce X hesabında şunları yazmıştı:
"Savunma öncesi gündemden uzaklaşmak için seçtiğim bu yumuşak konuyu burada yazdığım bir rap ile bitireyim. Sabah 9’da ekmek dağıtımı oluyor. Haftada birkaç gün de ekmekle birlikte poğaça veriliyor ve kruvasan neşesi yaşanıyor. O günler önce koridorda servis tezgâhının tekerleğinden çıkan sesler yankılanıyor. Sonra dağıtımı yapan memur bozacı gibi bir nağmeyle bağırıyor: “Ekmek ve poğaçaaaa”
Deniz Göktaş: Sinem Dedetaş ve Mehmet Pehlivan’la üçümüz tek arabayla İstanbul’a gideriz diye umdum”
Kaynak: ANKA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.



