'Tayyar'dan' al haberi: 'Özel'e ders vermek için Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlığı kaldırılsın'
Kısa Dalga - Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, TGRT'de katıldığı programda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini söyledi.
Tayyar, bazı milletvekillerinin dokunulmazlık zırhını kötüye kullandığını iddia ederek Meclis'e gelen dosyaların öncelikli ele alınması gerektiğini ve Özel'in dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini dile getirdi.
Ancak Tayyar'a göre Özel'in dokunulmazlığının kaldırılması siyasi gerilimi artırabilir. O nedenle Özel'e ders vermek için kardeş gibi gördüğü en yanındaki kişiden yani Ali Mahir Başarır'dan başlamak gerektiğini söyledi.
Tayyar şunları ifade etti:
“Aslında Özgür Özel’le başlangıç yapmak lazım ama sonuçta CHP'nin genel başkanı, ana muhalefet lideri belki siyaseten bu çok aşırı bir girişim olarak değerlendirilebilir. Eğer öyleyse evladından başlanabilir. Evladı gibi, arkadaşı gibi, çok yakın gördüğü ona da bir ders vermek için Ali Mahir Başarır ile başlanabilir.”
Kaynak:Alıntı: Halk TV
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.