Trabzon'da CHP'nin Ekrem İmamoğlu standına saldırı: 1 kişi bıçaklandı
Kısa Dalga - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Maraş Caddesi’nde ‘Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük’ sloganı ile başlatılan imza kampanyası için açılan standa bugün bir bıçaklı saldırı olayı gerçekleşti.
Trabzon’un yerel haber sitesi 61saat’te yer alan habere göre, saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda CHP Gençlik Kollarından bir genç, bıçaklı saldırıya uğradı.
‘Saldırıya uğradık hiçbir emniyet gücü yoktu burada’
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, “Burada standımıza bir şerefsiz tarafından bıçaklı saldırı yapıldı. Bir kardeşimiz bıçaklandı” dedi.
Batmaz, “Bizim özgürlük talebimizin olduğu imza standımıza bıçaklı saldırı yapılmıştır. Gençlik kollarından bir arkadaşımız bıçaklanmıştır. Onun için alandayız. Hiçbir polis gelmedi. Öğrenciler bir slogan attığında, bin tane öğrenci cezaevinde yatıyor, ama burada bıçaklı saldırıya uğradık hiçbir emniyet gücü yoktu burada. Bütün Türkiye duysun bunu” dedi.
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, “Çocukların birine saldırmışlar. Bir tanesini bacağından bıçaklama olmuş bilgisini aldım” ifadelerini kullandı.
Sarıgül, İmamoğlu'nun kurultay mesajını paylaştı: 'Ayrı gayrımız olmamalı'
AB, İmamoğlu kararı nedeniyle Türkiye'yle iş birliği gözden geçirecek
Kaynak:Alıntı
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.