TUSAŞ saldırısı I Kurtulmuş: Arkasında kimler varsa ortaya çıkarılacak

TUSAŞ saldırısı I Kurtulmuş: Arkasında kimler varsa ortaya çıkarılacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Arkasında kimler var tüm detaylarıyla ortaya çıkarılacak. Terör, Türkiye'de tutunamayacak" dedi.

Kısa Dalga - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrı gündemdeyken, başkent Ankara'da saldırı gerçekleştirildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik saldırıda yaralananları Bilkent Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kurtulmuş, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, "Arkasında kimler var tüm detaylarıyla ortaya çıkarılacak. Terör, Türkiye'de tutunamayacak, Türkiye topraklarında yer bulamayacak" dedi.

"3 kişi taburcu edildi, 19'unun tedavisi sürüyor"

Milletçe birlik olunması ve teröre karşı ses yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Saldırının üzerinden birtakım şifreler okunabilir ama olayın sıcaklığı dolayısıyla bunları sonraya bırakarak öncelikle yaralarımızın sarılmasıyla meşgulüz. 22 insanımız yaralandı, bu kardeşlerimizden 3'ü taburcu edildi 19'unun hastanelerde tedavisi sürüyor.

2 teröristi oraya gönderenlerin, onlara siyasi, askeri, lojistik destek veren ve Türkiye'nin önünü tıkamak için, Türkiye'nin büyük hedeflerini gerçekleştirmesine engel olmak için oyun kuranların kimler olduğunu biliyoruz ve onlara karşı mücadelemize devam edeceğiz.

Allah milletimizin önüne engel çıkarmaya çalışanlara, birliğimizi ve beraberliğimizi yok etmeye çalışanlara fırsat vermesin." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem