Tutuklu Başkan Bahçetepe'nin paylaştığı 'adalet' vurgulu ayet gündem oldu
Kısa Dalga- İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Büyükçekmece belediye başkanlarının görevden alınmasının ardından yerlerine belediye başkanvekilleri seçildi. Belediye meclislerinde yapılan oylamalarda Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne AKP'nin adayı Eray Karadeniz başkanvekili oldu.
Yaşanan gelişmenin ardından açıklama yapan tutuklu Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe,"Sokağa çıktığınızda, bu halkın yüzüne nasıl bakacaksınız?Tarih sizi affetmeyecek" ifadelerini kullandı. Bahçetepe'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı ayet ise gündem oldu.
Tutuklu başkandan ayetli 'adalet' vurgusu
Bahçetepe, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından Maide Suresi, 8'inci ayette yer alan “Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutun, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Herhangi bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya itmesin. Adaletli olun; bu, takvâya daha uygundur. Allah’tan korkun. Şüphesiz Allah yaptıklarınızdan haberdardır” ifadesini paylaştı.
Bahçetepe'nin paylaşımına bir çok sosyal medya kullanıcısının destek verdiği ve AKP'li yöneticileri eleştirdiği görüldü.
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.