Volkan Konak'a müdahale eden doktor: Yıllar önce destek vermişti

Volkan Konak'a müdahale eden doktor: Yıllar önce destek vermişti
Volkan Konak’a sahnede kalp masajı ile ilk müdahaleyi yapan Doktor, yaptığı bir paylaşımda Konak'ın kendisine öğrencilik yıllarında "bir ihtiyacın olursa ara" diyerek numarasını verdiğini söyledi.

Kısa Dalga - Kuzey Kıbrıs'ta bayram dolayısıyla aldığı sahne sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden Sanatçı Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktor, üzücü bir tesadüfü açıkladı.

Konak'ın sahnede fenalaşmasının ardından kalp masajıyla müdahalede bulunan Dr. Ahmet Görkem Yasak, Volkan Konak'ın görüntülerine yer verdiği paylaşımına şu notu düştü:

"Yarım saat sonra sana kalp masajı yapacağımızı bilmeden dinledik seni. Yaptığımız her şeye rağmen seni kurtaramadık, keşke böyle erken olmasaydı..."ekran-goruntusu-2025-03-31-115803.png

Yıllar önce tanışmışlar

Bir başka paylaşımında ise Dr. Ahmet Görkem Yasak, Volkan konak ile yıllar önce tanışma fırsatı bulduğunu ve Konak'ın kendisine numarasını verdiğini açıkladı:

"20 sene önceydi… Kaldığımız öğrenci yurduna gelip "gençler bir ihtiyacınız olduğunda beni direkt arayın" diye telefonunu vermiştin. Yardımcı olduğun o genç büyüdü doktor oldu, son anlarında seni kurtarmaya çalıştı."

ekran-goruntusu-2025-03-31-115837.png

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem