Zeydan Karalar'dan çağrı: Gazze'ye Meclis kararı aldığımız yardımı hızlandırın

Zeydan Karalar'dan çağrı: Gazze'ye Meclis kararı aldığımız yardımı hızlandırın
Zeydan Karalar, "Sizden ricamdır. Gazze'ye gıda ve insani yardım için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın" dedi.

Kısa Dalga - Tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediye Başkanvekili Güngör Geçer'e seslendi.

Karalar, sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, şunları ifade etti:

"Çok değerli Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilim, öncelikle başarı diliyorum. Başlattığımız ve düşündüğümüz, söz verdiğimiz işleri sırayla yapacağınızdan şüphem yok. Ama bu yazıyı bunun için yazmıyorum.

Her gün televizyon izlerken Gazze'nin ve Gazzelilerin durumunu görünce içim parçalanıyor. Sizden ricamdır. Gazze'ye gıda ve insani yardım için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın. Tabii ki devletimizin yetkilileri, Kızılay ile de görüşerek doğru yere gitmesini sağlayacak şekilde. Şimdiden teşekkürler. Tüm çalışma arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

gw9tykaw8ae4cec.jpg

gw9tykzwoaas1tp.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.