'Dünyayı Kurtaran Adam' İspanya'da: Star Wars Turco

'Dünyayı Kurtaran Adam' İspanya'da: Star Wars Turco
'Dünyayı Kurtaran Adam' filminin restore edilmiş versiyonu Sevilla'daki Cinesur Nervion Plaza'da izleyici ile buluşacak.

Kısa Dalga - Türk sinemasının kült filmlerinden biri olan 'Dünyayı Kurtaran Adam' filmi 'Star Wars Turco' adıyla İspanya'da gösterilecek.

İspanya'nın Endülüs bölgesinde yer alan Sevilla'daki Cinesur Nervion Plaza, 'Dünyayı Kurtaran Adam' filminin restore edilmiş versiyonunu 28 Eylül Cumartesi günü izleyici ile buluşturacak. Film, İspanya saatiyle 22:30'da 'Star Wars Turco' adıyla gösterime girecek.

Euronews'teki habere göre tanıtımında "bir uzay destanı" olarak nitelendirilen film, uzak bir gezegende mahsur kalan iki Türk'ün hikayesini anlatıyor. Bu kahramanlar, gezegenin sakinlerine, kötü tiranlarına karşı verdikleri mücadelede yardımcı oluyor. Filmin en dikkat çeken unsurları arasında ise "ucuz kostümleri" ve "karton kılıçları" yer alıyor.

Film, 'Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut' da dahil olmak üzere 19 Hollywood filminden kopyalanmış sahneler ve müzikler içeriyor. (Kültür Sanat)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Kültür Sanat