Alain Delon'un vasiyeti gerçekleşmeyecek

Alain Delon'un vasiyeti gerçekleşmeyecek
Kendisi öldükten sonra köpeğinin de uyutulmasını isteyen Alain Delon'un vasiyetini ailesi yerine getirmeyecek.

Kısa Dalga- 88 yaşında hayatını kaybeden bir dönemin ikonik sanatçı Alain Delon'un vasiyeti yerine getirilmeyecek.

T24'te yer alan habere göre, Fransız aktörün sağlıklı köpeğinin öldürülüp yanına gömülmesi yönündeki son arzusu, ailesinin vasiyeti reddederek açtığı davayı kazanmasının ardından reddedildi.

Hayvan hakları savunucularının tepkisi üzerine alınan bu kararla 10 yaşındaki Belçika çoban köpeği Loubo’nun sağlıklı yaşamına devam edeceği açıklandı.

Alain Delon’un kızı Anouchka Delon yaptığı açıklamada, “Loubo ailemizin bir parçası ve bizimle kalacak. Öldürülmeyecek" dedi.

Birçok hayvan hakları grubu tarafından öfkeyle karşılanan vasiyetin ardından, Loubo için yeni bir yuva bulma teklifinde bulunulmuştu.

Alain Delon 2014 yılında bir barınaktan sahiplendiği ve şu an 10 yaşında olan Belçika çoban köpeği Loubo hakkında 2018 yılında Paris Match dergisine verdiği bir röportajda, “O benim yaşam sonu köpeğim. Onu bir çocuk gibi seviyorum. Hayatımda 50 köpeğim oldu, ama bu köpekle özel bir ilişkim var. Eğer ondan önce ölürsem, veterinerden onu kollarımda uyutmasını istiyorum. Bunu, onun mezarımın üzerinde büyük bir acıyla ölmesine izin vermektense yapmayı tercih ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Delon'un açıklamaları hayvan hakları savunucularının sert tepkilerine yol açtı. (Dış Haberler)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin