Ben Affleck, aldatma iddialarını yalanladı

Ben Affleck, aldatma iddialarını yalanladı
Jennifer Lopez'in “şiddetli geçimsizlik” sebebiyle boşanma davası açtığı Ben Affleck, hakkında ortaya atılan aldatma iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kısa Dalga - Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in iki yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almasının ardından 20 yıl sonra bir araya gelen çiftin neden ayrıldığına dair birçok iddia ortaya atıldı.

Jennifer Lopez'in “şiddetli geçimsizlik” sebebiyle boşanma davası açtığı Ben Affleck, hakkında ortaya atılan aldatma iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Lopez’i eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin torunu Kathleen 'Kick' Kennedy ile aldattığı konuşulan Affleck, sözcüsü aracılığıyla iddiayı yalanladı.

52 yaşındaki aktörün sözcüsü Jen Allen, People Dergisi’ne yaptığı açıklamada, “Doğruluk payı yok. Birbirlerini tanıyıp tanımadıklarını bile bilmiyorum” dedi.

Affleck'in kendini "değişmiş bir adam" olarak tanıttığı ancak Lopez'in, evlilikleri süresince bu göremediği aktarıldı. 2000'li yıllarda birlikte olan çiftin "kamuoyunun ilişkilerine çok fazla dahil olması" nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak yeni bir iddia ayrılık sebebin aslında çok farklı olduğunu ortaya koydu. (Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin