Soyadı kavgası... Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a ağır sözler: Utandım

Soyadı kavgası... Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a ağır sözler: Utandım
Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasındaki soy isim kavgasına dahil olan Necla Nazır "Sen böyle bir insan mıydın, seni ne duruma düşürdüler" dedi.

Kısa Dalga - Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur’un arası uzun bir süredir bozuktu. Son olarak Ferdi Tayfur, soyisminin, ticari haklarının ve eserlerinin kızı tarafından kullanılmasını yasakladı. Ferdi Tayfur'un bu hamlesine aile üyelerinden sert tepkiler geldi. Tuğçe Tayfur, markası için kullandığı ‘Tayfur’ soyadı için babasının kendisinden 50 milyon TL istediğini söyledi: “Dosyanın içeriğini gördüğümde utandım. Tuğçe Tayfur Store bir marka. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?" dedi.

Necla Nazır: Kızımın arkasındayım

Baba-kızın tartışmasına dahil olan anne Necla Nazır, sosyal medya hesabından Ferdi Tayfur’a: “Sen böyle bir insan mıydın, seni ne duruma düşürdüler. Ben kızımın arkasındayım" dedi. Nazır şunları söyledi:

"Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dosyanın içeriğini gördüğümde utandım... Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var.
-Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız." (Magazin)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin