Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ziyaretinde neler yaşandı? Görüşmede olan CHP'li anlattı
Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’a giderek, İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nu ziyaret etti.
Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, görüşmeye ilişkin kaleme aldığı yazısında Dilek İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na "Lütfen bize sahip çıkın, siz olmadan asla olmaz. Bizi ortada bırakmayın” dediğini iddia etti.
Görüşmede olan Biçer yaşananları anlattı
Kısa Dalga, Dilek İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde bulunan Çağla Biçer’e ulaştı.
Biçer, yaşananları anlatırken “Basına yansıyan ifadeler bağlamından koparılarak, maksadını aşan şekilde sunulmuştur. Orada dile getirilen sözler, asla polemik konusu yapılacak ya da siyasi malzeme haline getirilecek bir üslupla söylenmedi” dedi.
‘Konuşmaları çarpıtıp basına servis edenin Allah bin türlü belasını versin’
Çağla Biçer yaşananları şöyle anlattı:
“O gün Sayın Dilek İmamoğlu’nu ziyaret etmek üzere ben de oradaydım. Öncelikle şunu açıkça ifade etmek isterim: Böyle kritik ve hassas bir dönemde, bir evin mahremiyetinde geçen konuşmaları çarpıtıp basına servis edenin Allah bin türlü belasını versin.
O gün orada, bir aile olarak yaşadıkları üzüntüler paylaşıldı, yaşanan haksızlık karşısındaki duygular dile getirildi. Hep birlikte durum konuşuldu, sürecin ağırlığı üzerine değerlendirmeler yapıldı. Ve elbette, bu olağanüstü dönemde herkesin yaşananlara karşı duyarlılık göstermesi gerektiği konuşuldu.
Aile, partinin önceki genel başkanıyla olması gereken saygılı ve samimi bir tonda konuştu. Bu, siyasi değil, tamamen insani bir buluşmaydı.
Basına yansıyan ifadeler ise bağlamından koparılarak, maksadını aşan şekilde sunulmuştur. Orada dile getirilen sözler, asla polemik konusu yapılacak ya da siyasi malzeme haline getirilecek bir üslupla söylenmedi.
Bu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, birbirimize destek olmak, vicdanı ve dayanışmayı korumaktır. Gerçekle bağı koparılmış her yorum, sadece yaraları derinleştirir.”
Mansur Yavaş, Dilek İmamoğlu'nu ziyaret etti: Ön seçime çağrı yaptı
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.