CHP'li Ağbaba'dan Durbay tepkisi: Böyle namussuzluk kimin aklına gelir?

CHP'li Ağbaba'dan Durbay tepkisi: Böyle namussuzluk kimin aklına gelir?
CHP'li Veli Ağbaba, Gülşah Durbay hakkındaki iddialara ilişkin, "Böyle bir namussuzluk böyle bir alçaklık kimin aklına gelir?" dedi.

Kısa Dalga - CHP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le haklarındaki iddialarla ilişkin açıklama yaparak, kolon kanseri olduğunu kemoterapi gördüğünü duyurmuştu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gülşah Durbay'ın açıklamasını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Siyasete girerken herşeyi göze almıştım. Her alçaklığa her iftiraya karşı mücadele etme azmiyle siyasete girdim. Ama itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum.

Böyle bir namussuzluk böyle bir alçaklık kimin aklına gelir? Bir de bunu yazan kişi partimizin üyesi ve partimizde kimi insanlara yakın bir kişi. Hadi ne bana ne Genel Başkan’a zerre utanmadan bu iftiraları atıyorsun kanser tedavisi gören genç bir evladımızdan ne istiyorsun?

Tedavisi süren bir insana bu şekilde zarar vermek hangi kitapta yazıyor? İnsanlıktan bu kadar çıkmanıza sebep olan şey nedir? Bu neyin hırsı kardeşim? Gözünüzün doyması için ne olması gerekiyor?" (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Politika