CHP'nin yürüyüşüne yasak I Taşçıer: Bağımsızlık iradesinden bu kadar korkmayın
Kısa Dalga - Ankara Valiliği, CHP'nin yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Birinci Meclis Binası'ndan Anıtkabir'e yapacağı yürüyüşe izin vermedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Vali; emperyalizme boyun eğmeyeceğini Ankara'dan dünyaya ilan eden ve özgürlük uğruna gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu halkı, 105 yıl sonra 23 Nisan 2025'te 'trafik sıkışıklığı' mı dize getirecek? Gülünç olmayın!
Birinci Meclis'ten bütün yurda dalga dalga yayılan bağımsızlık iradesinden ve demokrasi inancından bu kadar korkmayın! Siz kendinizi iktidar partisinin siyasi komiseri olarak görebilirsiniz ancak milli iradenin üstünde değilsiniz.
Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, söz ve karar Türk milletinindir!'"
CHP'nin 23 Nisan'da Anıtkabir’e yürümesine Ankara Valiliği'nden yasak
Valilik, CHP'nin Anıtkabir’e yürümesini yasakladı I Özel: Yürüyüşümüz engellenemez
Valilik, CHP'nin Anıtkabir’e yürümesini yasakladı I Başarır: Yarın oradayız
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.