Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu
Kısa Dalga - PKK, kongresini 5-7 Mayıs tarihlerinde düzenlediğini duyurdu. Kongreye ilişkin yapılan açıklamada, Öcalan’ın çağrısı üzerine toplandığı belirtilen kongrede, önemli kararlar alındığı kaydedildi.
DEM Partili Ahmet Türk, TV100 yayınında yaptığı açıklamada, "Bugün Sayın Devlet Bahçeli beni aradı. Bu sürecin hayırlı olmasını diledi, bizleri kutladı. Ben de Sayın Devlet Bahçeli’yi kutluyorum ve emeğine büyük saygı duyuyorum" dedi.
"En büyük rolü Devlet Bahçeli üstlendi"
Sürece ilişkin en büyük rolü Devlet Bahçeli'nin üstlendiğini söyleyen Türk, "Bu kapının aralamasında ve Türkiye’ye bir çağrı yapmasında önemli bir riskti. Ama bu riski Türkiye’nin geleceğini düşündüğü için aldı. Bugün görüyoruz ki aldığı risk onurlu bir barışın ortaya çıkmasına çok önemli bir katkı sundu" diye konuştu.
Buldan: Türkiye'de canını yitiren tüm insanlarımızın annelerine hayırlı olsun
Meral Danış Beştaş: Bu tarihi sorumluluk, artık hepimizin omzundadır
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.