İmamoğlu'nun danışmanından Yavaş açıklaması: Gereken cevabı vermiştir

İmamoğlu'nun danışmanından Yavaş açıklaması: Gereken cevabı vermiştir
Serkan Özcan, "iktidarın yaptığı gibi belden aşağı vuran yaklaşımlara ne milletimiz ne de Sn.Mansur Yavaş kayıtsız kalmayarak gereken cevabı vermişlerdir" dedi.

Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Serkan Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan'a verdiği yanıta ilişkin paylaşımda bulundu.

Yavaş, daha önce eski özel kalemi olan Arslan'ın CHP'ye yönelik sözlerine yanıt vermiş ve kendisinin görüşlerine katılmadığını ifade ederek twiti silmesini önermişti.

Özcan, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda "Bir siyasetçi için başarının temel koşulu, toplumun hemen her kesimini kucaklayabilmesidir. Aziz milletimizi; Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Dindar-Seküler, Genç-Yaşlı vs. ayırmadan büyük bir sevgi ile kucaklayabilen bir siyasetçiye mesnetsiz ve hadsiz suçlamalarda bulunmak ahlaki değildir. Siyasetçi için kapsayıcı ve kucaklayıcı olmak bir zaaf değil, aksine eşine az rastlanır bir maharettir. Tıpkı bugünkü iktidarın yaptığı gibi belden aşağı vuran yaklaşımlara ne milletimiz ne de Sn.Mansur Yavaş kayıtsız kalmayarak gereken cevabı vermişlerdir" dedi. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Politika