Türkiye İşçi Partisi'nin komisyon üyesi belli oldu

Türkiye İşçi Partisi'nin komisyon üyesi belli oldu
Meclis'te çözüm süreci ile ilgili kurulacak komisyona TİP adına katılacak isim belli oldu.

Kısa Dalga - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş geçtiğimiz günlerde partilerden çözüm süreci ile ilgili kurulacak komisyona üye göndermesini isteyen bir yazı göndermişti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın kurulacak komisyonda görev yapacağını duyurdu. TİP'ten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a Meclis'te kurulacak komisyona ilişkin katılma kararımızı gerekçesiyle birlikte ilettik. Parti Meclisimiz, partimiz bünyesinde süreçle ilgili çalışmak üzere, anayasaya aykırı biçimde vekilliği düşürülen Hatay Milletvekilimiz Şerafettin Can Atalay'ın Başkanlık görevini üstleneceği bir iç komisyon oluşturmuştur. Bu komisyonun da üyesi olan İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Şık ise TBMM bünyesinde kurulacak komisyonda Türkiye İşçi Partisi adına görevlendirilmiştir."

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.