Hamit Altıntop: Pişmanımlığım var

Hamit Altıntop: Pişmanımlığım var
Eski TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, 'Türk futbolunun bana ihtiyacı var' cümlesiyle ilgili "pişmanlığım var. Kendimi doğru ifade edemedim" dedi.

Kısa Dalga - Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) A Millî Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi olan Hamit Altıntop, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

‘Pişmanlığım var. Kendimi doğru ifade edemedim’

Altıntop'un açıklamaları şöyle:

-‘Türk futboluna ihtiyacım yok’ sözleriniz çok konuşuldu. Siz bununla ilgili açıklamalarda bulundunuz ancak o sözle ilgili bir pişmanlığınız var mı?

“Tabii ki pişmanlığım var. Kendimi doğru ifade edemedim. Daha önce de dediğim gibi yöneticilik dönemimde iletişim konusunda sıkıntı yaşadım. Bu konudaki eksikliğimi kabul ediyorum. Orada aslında tam olarak söylemek istediğim şuydu; saha içinden gelen tecrübeli isimleri gönüllü olarak futbola dahil etmek, futbolu zenginleştirir, futbola artı değer katar. Bu anlamda Türk futbolunun, sahanın içinden gelen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, kendini sürekli geliştiren önemli isimlere, teknik adamlara ihtiyacı var. Ben bunu örneklendirmek istedim. Ama maalesef ya anlaşılamadım ya da anlaşılmak istemedim. Daha da kötüsü ben kendimi doğru ifade edemedim.” (Spor Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Spor