Mourinho'dan Manchester United maçı 11'inde değişiklik planları

Mourinho'dan Manchester United maçı 11'inde değişiklik planları
Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadro tercihleri eleştiri konusu olmuştu. Mourinho, Manchester United maçında değişikliğe hazırlanıyor.

Kısa Dalga - Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Samsunspor maçının ardından kadroda büyük bir rotasyona gitmesi bekleniyor. Mourinho'nun Manchester United maçında ilk 11'de 4 değişikliğe gitmesi olası.

Son olarak ligde Samsunspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadro tercihleri eleştiri konusu olmuştu.

Değişim hazırlığı

Özellikle milli maçlardaki performansının ardından İrfan Can Kahveci'nin Samsunspor maçına ilk 11'de başlaması beklenirken Mourinho, deneyimli ismi bir kez daha yedek soyundurmuştu.

Jose Mourinho'nun ilk 11 tercihi kadar yaptığı hamleler de konuşulurken, Portekizli teknik adamın kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlandığı belirtildi.

İlk 11'de 4 değişiklik

Manchester United maçı öncesi radikal kararlar alması beklenen Jose Mourinho, Fanatik'in haberine göre ilk 11'de 4 değişikliğe gidecek.

Samsunspor maçında Oosterwolde'nin sakatlanması ve Kostic ile Levent Mercan'ın UEFA listesinde yer almaması nedeniyle Osayi-Samuel'in zorlu maça ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk 11'de sahaya sürülmesi beklenen diğer isimler ise Allan Saint-Maximin, İrfan Can Kahveci, Youssef En-Nesyri olacak. (Spor Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Spor