Suudilerin teklifi reddedildi: Osimhen için ibre Galatarasay'a döndü
Kısa Dalga - Ligi şampiyon tamamlayan Galatasaray, Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen’i kadrosunda tutmak için tüm imkanlarını seferber ediyor.
Nijeryalı golcünün peşinde olan bir diğer kulüp olan Suudi Arabistanlı Al Hilal, Napoli ile masaya oturdu ve teklifte bulundu.
70 milyon euroluk paket önerdiler
Ünlü gazeteci Fabrizio Romano’ya göre Al Hilal, Osimhen için 65 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus olmak üzere toplam 70 milyon euroluk bir paket önerdi.
Teklif geri çevrildi
Di Marzio’nun aktardığına göre hem Napoli yönetimi hem de Osimhen, bu teklifi kabul etmedi. Haberde Al Hilal’in oyuncuya 26 milyon euroya varan bir maaş teklifinde bulunduğu da yer aldı. Kulübün, bonservis teklifini 75 milyon euroya yükseltme planı da gündemde.
İbre Galatasaray’a döndü
Fabrizio Romano’nun haberine göre, bu gelişmelerin ardından transferde Galatasaray öne çıktı ve avantajlı konuma geldi.
Kulüp tarihinin en yüksek teklifi sunuldu
Sky Sports'un iddiasına göre Galatasaray, Osimhen için kulüp tarihinin en yüksek teklifini sundu.
Kaynak:Alıntı
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.