Başkandan sucuk partisi açıklaması: Bakanlarımızı yıpratmaya çalışıyorlar

Başkandan sucuk partisi açıklaması: Bakanlarımızı yıpratmaya çalışıyorlar
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "sucuk partisine" ilişkin konuştu: Bakanlarımızı yıpratmaya çalışanları kınıyorum."

Kısa Dalga - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için açılış töreninde AKP'li isimlerle birlikte düzenledikleri "sucuk partisine" ilişkin konuştu.

Pişirilen sucuklardan kendilerinin tek lokma yemediğini söyleyen Büyükkılıç, etkinliğe "sucuk partisi" denilerek bakanların yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Büyükkılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hem Kayseri’nin ürünlerini tanıtmak hem ikramda bulunmak amacıyla sucuk ikram ettik. Ancak burada ağzımıza tek lokma dahi almadık. Aksini iddia eden varsa görüntüleri getirsin.

Hatırlanacağı üzere Alzheimer merkezinin açılışını yaptık. Orada da aynı şekilde sucuk, tatlı ikram ettik. Dün de yarı maraton yarışmalarımızın etkinliği yapıldı. Yine aynı şekilde sucuk ikram ettik. Kayseri denince akla ne gelir? Sucuk, pastırma, mantı gelir… Yani bizim leblebi ikram edecek halimiz yok.

Tüm etkinliklerimizi böyle yapıyoruz ve belediyemizin cebinden tek kuruş çıkmıyor. Borsamızın başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.

Bütün bunların amacı nedir? Sucuğumuzu mantımızı pastırmamızı tanıtmak…

Bunun üzerinden siyaset yaparak sucuk partisi düzenliyorlar… sanki özel bir uygulama yaptık. Adeta biz orada keyif yapmaya çalışıyoruz gibi ucuz siyaset bizleri, bakanlarımızı yıpratmaya çalışanları ben buradan kınıyorum."

.

Ne olmuştu?

AKP Türkiye Buluşmaları ve Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi Kamp Alanı açılışında sucuk partisi yapıldı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başta olmak üzere eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AKP Kayseri milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Murad Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu, AKP Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm katıldı.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Kısa Dalga Tv