"Buradasın Ahparig"
Yayınlanma:
Güncelleme:
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, katledilişinin 14. yılında yarın yapılacak çevrimiçi tören ile anılacak. Anma töreni öncesi Agos gazetesinin eski adresi olan Sebat Apartmanı'na Dink'in silüeti ve güvercin görüntüleri yansıtıldı.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, katledilişinin 14. yılında yarın yapılacak törenle anılacak. Salgın koşulları nedeniyle bu yıl anma töreni çevrimiçi olarak düzenlenecek. Çevrimiçi tören, 19 Ocak Salı gu¨nu¨ saat 14.45’te www.hranticinadaleticin.org adresi üzerinden gerçekleştirilecek.
Tören öncesi Agos gazetesinin eski adresi olan Sebat Apartmanı'na Dink'in silüeti ve güvercin görüntüleri yansıtıldı.
Bu akşamdan itibaren 19 Ocak'a kadar saat 18.00 sonrası İstanbul, Sebat Apartmanı'na güvercinler eşlik ediyor. #BuradasınAhparig #HrantDink pic.twitter.com/Ns9xkYjohw
— Hrant Dink Vakfı (@HrantDinkVakfi) January 17, 2021
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.