Cezaevinden çıkan Berkay Gezgin: Siz mücadele verdiğiniz için buradayız
Kısa Dalga - İstanbul 49'uncu Asliye Ceza Mahkemesi, Saraçhane eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan, CHP PM üyesi Berkay Gezgin'in de aralarında bulunduğu 102 genç hakkında tahliye kararı verdi.
Karar, tensip incelemesi sonrasında verildi. 'Her şey çok güzel olacak' sloganının mimarı Berkay Gezgin cezaevinden çıktı.
'Milletin iradesinin önüne kimse geçemez'
Kapıda kısa bir konuşma yapan Gezgin, "Mücadeleyi biz içerideyken siz de dışarıda sürdürdünüz. Çok teşekkür ederiz. Unutmayın ki milletin iradesinin önüne kimse geçemez. Siz mücadelenizi verdiğiniz için biz şuan buradayız. Çok teşekkürler. Ekrem Başkanı da çıkartacağız en kısa sürede. Her şey çok güzel olacak" dedi.
Saraçhane eylemlerinde tutuklanan 102 kişi hakkında tahliye kararı
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.