Şero toprağa verildi

Şero toprağa verildi
Doğduğundan beri CHP Genel Merkezi'nde yaşayan kedi Şero, 20 yıllık ömrünü tamamlayarak genel merkez bahçesinde toprağa verildi.

Kısa Dalga - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sembol ismi Şero, genel merkez bahçesinde toprağa verildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şero için düzenlenen sembolik cenaze töreninde, Şero'nun bundan 20 yıl önce genel merkez binası inşaat halindeyken orada doğduğunu söyledi.

.

Annesinin ve kardeşlerinin gittiğini ama Şero'nun hep orada kaldığını belirten Özel, artık yaşlılık nedeniyle son dönemlerde kedinin çoğunlukla veterinerde kaldığını belirtti.

adsiz-1280-x-640-piksel-001.jpg

Özgür Özel, Şero'nun ardından X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda şunları dedi:

"Genel Merkez binamızın yapımı sürecinden itibaren bizlerle olmuş, partimize neşe ve enerji katmış sevgili kedimiz Şero'yu maalesef ileri yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Genel Başkanlarımız Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın dostu, tüm parti çalışanlarımızın sevgilisi olmuş Şero'muzu Genel Merkezimizin bahçesine defnettik. Bu süreçte Şero'yla ve partimizdeki diğer tüm dostlarımızla yakından ilgilenen Veteriner Dr. Tarkan Özçetin'e de teşekkür ediyoruz." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Kısa Dalga Tv