Ufuk Tetik eline vurmuştu... İhsan Yalçın: Bu tavrın adı karaktersizliktir

Ufuk Tetik eline vurmuştu... İhsan Yalçın: Bu tavrın adı karaktersizliktir
Gazeteci İhsan Yalçın, adliyede eline vuran Ufuk Tetik'e ilişkin "Düne kadar televizyon ekranlarına çıkıp muhabirlerin sorularını rahatça cevaplayan biri değil miydi? Bu tavrın adı karaktersizliktir" dedi.

Kısa Dalga - Eski Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan, uyuşturucu soruşturması kapsamında sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ufuk Tetik, görüntü alan gazeteci İhsan Yalçın’ın kamerasına eliyle vurmuştu.

İhsan Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ufuk Tetik'in Habertürk TV'de katıldığı bir programdan video paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda Mehmet Akif Ersoy ile birlikte gözaltına alınan Ufuk Tetik, daha düne kadar televizyon ekranlarına çıkıp muhabirlerin sorularını rahatça cevaplayan biri değil miydi?

O zaman kameraların önünde gülüp konuşan, medya ilgisinden memnuniyet duyan bu kişi, aynı meslek grubuna bugün düşmanca bir tavır sergiledi.

Bu, haberciliğe, kamuyu bilgilendirme çabasına, gazetecinin sahadaki emeğine karşı açık bir tahammülsüzlüktür. Bu tavrın adı karaktersizliktir!"

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.